Ask the locals

The Lunchbox

biletterI går havde vores yngste søn”babybio–debut”. Den var den fineste biograf debut man kunne ønske sig! Vores yngste søn opførte sig eksemplarisk og vi så den smukkeste, poetiske indiske film ”The Lunchbox”.

Filmens handling udspiller sig i det kaotiske og travle Mumbai og filmens temaer er kærlighed, hverdagen, rutiner og om hvad der sker når man afviger fra disse rutiner og om hvordan de valg vi træffer påvirker vores livsforløb.
For mig at se virker filmens temaer og problematikker afgjort af universel karakter og man kan derfor med lethed holde af filmens hovedpersoner og identificere sig med deres liv og hverdag.
En af filmens hovedpersoner siger: ”Nogle gange kører det forkerte tog til den rigtige station”. Denne sætning virker som en rød tråd gennem hele filmen og rummer dermed hele essensen af filmen i en sætning.

Af traileren fremgår det, at filmen er en ”feel-good” movie.
Det er den også. Men den er på en måde også meget mere. Filmen har mange lag og hvis den skal benævnes ”feel–good” movie, må det efter min optik være ”feel-good” med et twist. Da filmen er meget poetisk, dyb og tillige melankolsk. Jeg synes det er en af de smukkeste film jeg længe har set.

Endvidere har filmen mange skønne, æstetiske og delikate madlavningsscener som bevirker, at man får instant craving efter lækker, traditionel indisk mad!
Hvis vi ikke skulle have hentet vores ældste søn fra skole ville vi øjeblikkeligt være taget på vores fortrukne indiske restaurant http://www.sahilrestaurant.dk/ straks filmen var færdig.
foto 5 (77)Jeg kan varmt anbefale alle at se filmen “The Lunchbox”.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ask the locals