Life choices work/life balance

Go bananas

foto 3 (70)Jeg elsker bananer!
Derfor vil jeg gerne vise dig dele af ugens forløb i bananer. Så du kan se et lille udsnit af hvad jeg har anvendt bananer til i den forgangne uge.

Søndag aften så vi  film og hyggede med banansmoothies og hjemmelavede bananchips
foto 5 (47)foto 4 (51)Mandag morgen forkælede jeg min ældste søn med hjemmelavede bananpandekager. Fordi man ofte trænger til forkælelse netop mandag morgen.
Pandekagerne består ganske enkelt af 2 bananer som blendes med 1 æg og lidt vanillepulver som herefter steges gyldne i kokosolie eller smørfoto 4 (47)Tirsdag forkælede jeg mig selv med en ansigtsmaske bestående af 1 moset banan, lidt yoghurt naturel og honning. Som altid giver den blødeste hudfoto 3 (68)Onsdag bød på en fantastisk kombination i form af bananbrød med birkes. Som kun blev endnu bedre da vi under opskriftsøgningen på nettet fandt ud af, at birkes benævnes “poppyseeds” på engelsk!foto 3 (69)Torsdag blev min ældste søns lektielæsning forsødet med bananmuffins med blåbærfoto 5 (46)Jeg håber, at du er blevet inspireret til at “Go bananas” i weekenden. Rigtig god weekend!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Life choices work/life balance