Chocolate Mousse Cake

Om weekend, sol og opera

foto 5 (83)Denne weekend har været en “drømme weekend” for mig! Fyldt med familie, venner, solskin, oplevelser og dejlig mad.

Det fantastiske vejr indbød øjeblikeligt til udendørs aktiviter. Derfor startede vi lørdagen med at gå på “Lagkagehuset” og købe kager. Som vi nød i solen  på legepladsen mens storbror legede.

lagkagehuset
f træGrundet VM halvmaraton var blandt andet Østerbrogade lukket for trafik. Det var anderledes og sjovt at opleve hvor forandret bybilledet bliver når man pludselig ikke er omgivet af biler som normalt. Resten af lørdagen gik med hygge og middag med gode venner.foto 5 (84)Søndag skulle vi til “Foyerkoncert” i Operahuset. Hvor der var et gratis opera arrangement for børn.
foto 4 (78)Det var en rigtig god musikalsk oplevelse at overvære mini operaen som var baseret på fortællingen om Klodshans. Komplet med en rigtig prinsesse, døde krager og mudder!
kolds hansBare det at besøge Operaen er altid en fin og æstetisk oplevelse
lysekrone
lysekrone toEfter mini operaen hyggede vi i det smukke område ved Operaen
udsigtvandVi afsluttede dagen med en sandwich hos vores yndlings sandwich sted på Christianshavn
foto 4 (80)foto 4 (79)Hvis du kommer forbi Christianshavn må du spise en sandwich “Hos Nicola” på Wildersgade 34.
Det ligner måske et typisk italiensk pizzasted. Men de råvarer og italienske produkter/specialiteter de anvender her er klasser over de “normale” pizzasteder. Husk kontanter, da der ikke modtages dankort.

Det har været en dejlig weekend hvor vi virkelig har fået genopladet “batterierne” og er klar på at have en ny, god uge!

Jeg håber, at du også har haft en skøn weekend!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chocolate Mousse Cake