Fredagshygge samt weekend anbefalinger: Cph Cooking+ Det Kgl. Teater v. Rosenborg

Hyldeblomstvodka samt andre hjemmelavede lækkerier

Det er en uomtvistelig kendsgerning, at min mand er den absolutte stjerne i køkkenet herhjemme!

Da han allerede er gået på barsel føler han sig en smule rastløs i ventetiden.
Denne rastløshed har heldigvis givet sig udslag i en voldsom madlavningsaktivitet.
Vores søn og jeg vågner således til duften af nybagte boller, i madpakken ligger der knasende sprødt og nærende hjemmebagt rugbrød og i dag tryllede min mand med hjemmelavet saft i de smukkeste farver.

Det blev til en rabarbersaft i den fineste spæde og lyse nuance, samt en dyb rubinrød hindbærsaft. Begge smager vidunderligt! Blandet op med danskvand forvandles de til de skønneste rabarber- og hindbærsodavand.

I dag er ligeledes dagen min mand har set frem til i spænding: Nemlig dagen hvor vores hjemmelavede hyldeblomstvodka skulle have trukket tilstrækkeligt – og således være klar til at blive nydt.

Den har trukket siden juli måned og er sødet med Bedstefars hjemmeavlede honning.
Så bliver det ikke mere lækkert!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagshygge samt weekend anbefalinger: Cph Cooking+ Det Kgl. Teater v. Rosenborg