Hyldeblomstvodka samt andre hjemmelavede lækkerier
Det er en uomtvistelig kendsgerning, at min mand er den absolutte stjerne i køkkenet herhjemme!
Da han allerede er gået på barsel føler han sig en smule rastløs i ventetiden.
Denne rastløshed har heldigvis givet sig udslag i en voldsom madlavningsaktivitet.
Vores søn og jeg vågner således til duften af nybagte boller, i madpakken ligger der knasende sprødt og nærende hjemmebagt rugbrød og i dag tryllede min mand med hjemmelavet saft i de smukkeste farver.
Det blev til en rabarbersaft i den fineste spæde og lyse nuance, samt en dyb rubinrød hindbærsaft. Begge smager vidunderligt! Blandet op med danskvand forvandles de til de skønneste rabarber- og hindbærsodavand.
I dag er ligeledes dagen min mand har set frem til i spænding: Nemlig dagen hvor vores hjemmelavede hyldeblomstvodka skulle have trukket tilstrækkeligt – og således være klar til at blive nydt.
Den har trukket siden juli måned og er sødet med Bedstefars hjemmeavlede honning.
Så bliver det ikke mere lækkert!
Ingen kommentarer endnu